lenzen bij Optiek Caroline Simon

U kunt bij Optiek Simon Caroline terecht voor al uw zorgen met lenzen. U wordt gegarandeerd professioneel geholpen!

Contacteer Caroline voor een persoonlijke kortingscode van 10%

Contactlenzen zijn er in vele soorten. Je hebt harde vormstabiele lenzen (ook halfharde genoemd) en zachte.

Vormstabiele lenzen

zijn duurzaam en gaan 2 tot 4 jaar mee, of soms langer. De levensduur hangt af van de “prestatie” van de lens. Hoog presterende lenzen – de beste voor het oog – zijn gemaakt in zeer zuurstofdoorlatende materialen en gaan daarom minder lang mee dan materialen met minder performante eigenschappen. De trend is dat we steeds meer gebruik maken van hoog presterende lenzen omdat die beter zijn voor het oog.

Zachte lenzen

zijn heden ten dage allemaal “wegwerplenzen”. Draag je nog “klassiek” zachte lenzen die langer meegaan, dan kunnen die meestal nog geleverd worden, maar nieuwe aanpassingen gebeuren steeds en altijd met wegwerplenzen.
Waarom ? Omdat het in de loop van de jaren gebleken is dat hoe sneller je een lens vervangt, hoe langer (in jaren) je lenzen kan dragen. Zo is men geëvolueerd naar jaarlenzen en halfjaarlenzen om te komen tot de maandlenzen en de twee-week lenzen (beiden zijn de meeste aangepaste lenzen) en steeds vaker ook de daglenzen.

  • Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens met het AQUA Moisture systeem voor extra comfort, van bij het inzetten, de hele dag, elke dag
  • Overdag dragen, hoe lang de dag ook duurt
  • Maandelijks vervangen
  • Verkrijgbaar in: 3-pack en 6-pack
    in volgende sterktes: +6.00 t/m -10.00